Kérje ajánlatunkat online, és 1 órán belül megküldjük Önnek a legjobb árainkat!
Nyitólap Csomagok

Akciós és kedvezményes csomagajánlatok

Fergeteges Szilveszter Kehidakustányban Kehida Family Resort
Fergeteges Szilveszteri ünnepléssel várjuk és megannyi meglepetéssel! Zene, tánc, all inclusive italfogyasztás és ajándék fürdőbelépő a Kehida Termál Fürdőbe! Nem kell a kicsiket sem otthon hagynia. Mi gondoskodunk az Ön felhőtlen pihenéséről. Amíg Ön pihen vagy ünnepel mi vigyázunk a gyermekekre extra költségek nélkül!
59 900 HUF / fő / 2 éj -től
Félpénzes napok (Reggelivel) Kehida Family Resort
szállás elegáns, légkondicionált De lux vagy Stúdió szobáinkbanbőséges büféreggeliszállodánk wellness részlegének használatabeltéri élmény medence (32-33°C)kültéri medence (szezonális)finn szauna, infra kabinparkolás szabadtéri, zárt, kamerával megfigyelt parkolónkbanWIFIgyermekjátszó használata legifjabb vendégeink örömére
11 950 HUF / fő / 2 éj -től
Félpénzes napok (Félpanzióval) Kehida Family Resort
szállás elegáns, légkondicionált De lux vagy Stúdió szobáinkbanbőséges büféreggeli, félpanzió a szomszédos étterembenszállodánk wellness részlegének használatabeltéri élmény medence (32-33°C)kültéri medence (szezonális)finn szauna, infra kabinparkolás szabadtéri, zárt, kamerával megfigyelt parkolónkbanWIFIgyermekjátszó használata legifjabb vendégeink örömére
17 350 HUF / fő / 2 éj -től
Wellness Ízelítő Kehida Family Resort
A Kehida Family Resort ideális választás az egész család számára! Kellemes környezet, családias hangulat, wellness várja a Zala völgyében.
16 900 HUF / fő / 2 éj -től
Wellness élmény télen-nyáron Kehida Family Resort
Kehida Family Resort ideális választás az egész család számára!  Ajánlatunk tartalmaz egy 20 perces aroma masszázst és egy egész napos belépőt a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdőbe.
22 700 HUF / fő / 2 éj -től
Együtt a Család Kehida Family Resort
A Kehida Family Resort ideális választás az egész család számára!
26 900 HUF / fő / 2 éj -től
Egyedül, de mégis együtt Kehida Family Resort
Egyedül utazna gyermekével? Akkor ajánlatunkat Önre szabtuk, nem számolunk fel egyágyas felárat, így igazán megfizethető áron tölthet el pár kellemes napot gyermekével szállodánkban. Szolgáltatásaink széles skálájából biztosan találnak kedvükre valót, Wellness részlegünk és szabadidős szobánk igazi kikapcsolódást ígér! MóKaland játszóházunkban színes gyermekbarát környezetben, bébi- és készségfejlesztő játékokkal, társasjátékokkal és számos egyéb játékkal várunk kicsiket és nagyokat egyaránt.
19 900 HUF / fő / 2 éj -től
Mindig Nő napok Kehida Family Resort
- mert egy kis kényeztetés minden nőnek jár http://mindigno.hu/noiesseg
32 700 HUF / fő / 3 éj -től
3=4 AKCIÓ (Reggelivel) Kehida Family Resort
Most 4 éjszaka csak 3 árába kerül... Foglalja le szobáját még ma és wellnesseljen napestig!
26 850 HUF / fő / 4 éj -től
Őszi szünet a varázslatos Kehidakustányban Kehida Family Resort
Ön is szeretné kellemes környezetben kikapcsolódással tölteni az őszi szünetet, úgy hogy családjára is jusson idő, de párjával is tudjanak kettesben pihenni? A Kehida Family Resort az őszi szünet alatt felnőttek és gyermekek együtt, valamint külön-külön is találnak elfoglaltságot, kikapcsolódási lehetőséget.
32 900 HUF / fő / 3 éj -től
Őszi szünet pihentető környezetben Kehidán Kehida Family Resort
Ön is szeretné kellemes környezetben kikapcsolódással tölteni az őszi szünetet, úgy hogy családjára is jusson idő, de párjával is tudjanak kettesben pihenni? A Kehida Family Resort az őszi szünet alatt felnőttek és gyermekek együtt, valamint külön-külön is találnak elfoglaltságot, kikapcsolódási lehetőséget.
49 500 HUF / fő / 5 éj -től
Frissítő wellness napok Kehida Family Resort
Látogasson el hozzánk és pihenje ki magát exkluzív szobáink egyikében!
53 000 HUF / fő / 5 éj -től
5 éjszakás kikapcsolódás Kehida Family Resort
Látogasson el hozzánk és pihenje ki magát exkluzív szobáink egyikében!
39 500 HUF / fő / 5 éj -től
Karácsonyi ünnepi kikapcsolódás Kehidán Kehida Family Resort
2 éjszaka szállás elegáns, De lux vagy stúdió szobáinkbanBőséges büféreggeliSzállodánk wellness részlegének használatabeltéri élmény medence (32-33°C)finn szauna, infra kabin,személyenként 1 db egész napos belépőjegy a Kehida Termálfürdőbe (zöld zóna)Parkolás szabadtéri, zárt, kamerával megfigyelt parkolónkbanIngyenes wifi hozzáférés a szálloda területénKarácsonyi meglepetés minden szobában Programok:Közös karácsonyfa díszítésFelnőtteknek forralt bor, gyermekeknek forró kakaóSzínes gyermekprogramokMóKaland játszószoba ingyenes használata legifjabb vendégeink örömére
21 900 HUF / fő / 2 éj -től
Karácsonyi ajándék Kehidán Kehida Family Resort
3 éjszaka szállás elegáns, De lux vagy stúdió szobáinkbanBőséges büféreggeliSzállodánk wellness részlegének használatabeltéri élmény medence (32-33°C)finn szauna, infra kabin,személyenként 2 db egész napos belépőjegy a Kehida Termálfürdőbe (zöld zóna)Parkolás szabadtéri, zárt, kamerával megfigyelt parkolónkbanIngyenes wifi az egész szállodábanKarácsonyi ajándék szobabekészítés Programok:Közös karácsonyfa díszítésFelnőtteknek forralt bor, gyermekeknek forró kakaóSzínes gyermekprogramokMóKaland játszószoba ingyenes használata legifjabb vendégeink örömére
24 900 HUF / fő / 3 éj -től
Családi Szilveszter Kehida Family Resort
Idén töltse a Szilvesztert családja körében Kehidakustányban. Nem kell a kicsiket sem otthon hagynia. Mi gondoskodunk az Ön felhőtlen pihenéséről. Amíg Ön pihen mi vigyázunk a gyermekekre extra költségek nélkül!
72 900 HUF / fő / 3 éj -től
Csomagkereső
Csoport:
Szállodánkban elfogadjuk:
OTP Bank Széchenyi Pihenőkártya
OTP Bank Széchenyi Pihenőkártya
MKB Széchenyi Pihenőkártya
MKB Széchenyi Pihenőkártya
K&H SZÉP Kártya
K&H SZÉP Kártya
Kölyökbirodalom
Kölyökbirodalom
ePoints
ePoints
Visa
Visa
MasterCard
MasterCard
Maestro
Maestro
Közösségi oldalak