Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár

KidsOasis audit – itt a harmadik „négy szélforgós ház”

A ceglédi Hotel Aquarell**** valamint a Hotel Alföld Gyöngye***superior után a mai nappal a Kehida Family Resort is megkapta a KidsOasis négy szélforgós minősítését.

Legény Nikolett, a Service4You project koordinátora az esemény kapcsán elmondta. A MóKaland koncepciónk létrehozásakor nagyon bíztunk egy egységes, minőségi szintet meghatározó biztosítási rendszer létrejöttében; a KidsOasisban ezt meg is találtuk. Eddig is nagy hangsúlyt fektettünk a gyermekbarát szoláltatásainkra. Mind a belső programkívánatunkban, mind a biztosított felszerelések és eszközök tekintetében a minőséget tartottuk eddig is szem előtt és nem lesz ez másképp a jövőben sem. Sok dolgunk van, hiszen folyamatosan, napról napra kell új, minőségi szolgáltatást biztosítani legifjabb vendégeinknek.

Kőmíves Zoltán, a Kehida Family Resort igazgatója elmondta: Már a szálloda neve is a családbarát jelleget sugallja és eddig is törekedtünk arra, hogy a legkisebb vendégeink és így a családok igényeinek mindenben meg tudjuk felelni. A KidsOasis rendszeréhez való csatlakozással tovább folytatjuk a megkezdett irányt. Eltökéltek vagyunk abban, hogy a lehető legjobb szolgáltatást biztosítsuk vendégeinknek a jövőben is.

A fényképen: Legény Nikolett a MóKaland project koordinátora és Gergály Tamás a Service4You Balatoni régiójának értékesítési igazgatója.

Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Szobafoglalás
Érkezés: *
Elutazás: *
Promóciós kód:
Akciók és csomagajánlatok
10 950 HUF / fő / 2 éj -től
12 950 HUF / fő / 2 éj -től
2018.01.01.-től foglalható
10 950 HUF / fő / 1 éj -től
Közösségi oldalak
Normál verzió Mobil verzió
S4Y Club Nyereményjáték