Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár

Szállodánkkal együttműködő partnerek

Kapcsolat
Telefon: 06 (20) 404-6878

Kehida Kapuja Étterem –egy hely ahol jó lenni, ahol jó enniÉttermünk 2009-ben nyitotta meg kapuit, mint Kávéház és Pizzéria. A kezdeti útkeresés után egyre jobban kialakult az üzlet profilja. Hangulatos kialakítás, fiatalos működés, kemencében sütött pizzák, tésztaételek, saláták, minden nap más és más ajánlatok mellett a tradicionális magyar konyha remekei is megjelentek. Nyáron felüdülésként élőzenés grillpartykkal színesítjük estéinket.

Éttermünket barátságos, családias helynek szántuk. Egy hely, ahol minden Önről szól! Néhány pillanat, egy illat, egy új élmény, egy érzés, amit nem felejtünk el, egy mosoly amitől gazdagabbak leszünk!

A Kehida Kapuja Étterem a meghitt pillanatok és az örök emlékek színes világát hozza el Önnek, hogy hazatérve az utazásból, ne csak egy étteremről, ne csak vacsorákról, hanem valódi élményekről mesélhessen!

Az étterem, ahol jó lenni, ahol jó lenni!

KIDS OASISJÓ HELYEN JÁR, HA CSALÁDI UTAZÁST, KIKAPCSOLÓDÁST TERVEZ!
Egy családi utazás megszervezése komoly fejtörést okozhat, nagy előkészületeket igényelhet.
Gyermekekkel utazó szülőként számos kérdést kell mérlegelnünk, mielőtt kiválasztunk egy utazást vagy egy szálláshelyet:

MILYEN IDŐS GYERMEKKEL MERJÜNK ÚTNAK INDULNI?
KÉNYELMES LESZ A SZÁLLÁSHELY A GYEREKEKNEK IS?
MIT FOGNAK ENNI A GYEREKEK?
BE KELL-E CSOMAGOLNUNK A FÉL HÁZTARTÁST AZ ÚTRA?
MIT FOG CSINÁLNI NAGYOBB GYERMEKÜNK? ÁLLANDÓAN RAJTUNK, SZÜLŐKÖN FOG LÓGNI?
LESZ-E LEHETŐSÉGÜNK NEKÜNK, SZÜLŐKNEK IS PIHENNI?


A KidsOasis védjeggyel rendelkező szálláshelyek egységes kritériumrendszer alapján minősítettek. A családok, a védjeggyel jelölt szálláshelynél tudják, hogy milyen szolgáltatásokat, milyen színvonalat kapnak, ez egy biztos pontot jelent az utazásukban és jó érzéssel tölti el őket. A szálláshely-kiválasztásnál lényeges, hogy előre tudjuk, hogy milyen, a babák ellátásához szükséges eszközökre számíthatunk, milyen programok, szórakozási lehetőségeket nyújt a szálláshely és környéke, milyen a szálloda, az étterem felszereltsége, van-e medence, sportolási lehetőség.

Azon a szálláshelyen, ahol a vendég találkozik KidsOasis a logóval biztos, hogy egyedi, családra szabott szolgáltatásokat, nagyobb szálláshelyeken animációs programokat, ellenőrzött családbarát szolgáltatásokat kap.

KidsOasis: OTTHONI KÉNYELEM A BABÁKNAK, KALAND ÉS JÁTÉK A GYEREKEKNEK, PIHENÉS ÉS FELTÖLTŐDÉS A SZÜLŐKNEK

KalandstrandKalandparkunk a Keszthelyi öbölben, a Balaton partján, gyönyörű természeti környezetben terül el, az algyenesi Lidó Strandról nyíló három hektáros ligeterdőben.

A 2010 óta folyamatosan fejlődő területen jelenleg már 70 akadályos pályarendszer fogadja vendégeinket.

A fákra telepített, különböző nehézségi fokozatú, változatos ügyességi akadályokból álló Kalandparkunk kihívást, izgalmas, felejthetetlen élményt tartogat kicsiknek és nagyoknak, családoknak, baráti társaságoknak és cégeknek egyaránt.

A kalandpark nagyszerű lehetőség a szabadidő aktív eltöltésére, a tériszony és a félelem leküzdésének, a közösség összekovácsolásának legjobb eszköze.

2 éves kisgyermekektől a magukat fizikailag aktívnak érző időskorúakig bárki használhatja a pályákat, aki szeretné biztonságos körülmények között próbára tenni erejét, bátorságát.

Várjuk mind az egyénileg, mind a csoportosan érkező látogatókat. Kalandparkunk kiváló helyszín osztálykirándulások, "kalandos tanórák", csapatépítő tréningek számára. Programcsomagjainkban a néhány órás időtöltéstől az egész napos elfoglaltságig kínálunk lehetőséget tartalmas időtöltésre.

Parkunk kiemelten szem előtt tartja, a kisgyermekesek gondtalan időtöltését és a természeti környezet kíméletét.

A park vihar-, és fagymentes időben egész évben üzemképes. A tavat szegélyező erdő fái között található erdőben a legnagyobb hőségben is kellemes klímával várunk. Nyáron a mászás után a homokos strandon frissülhetnek fel vendégeink.

Weboldal: www.kalandstrand.hu
Telefon: +36-20-4253344
E-mail: info@kalandstrand.hu

S4Y Club Nyereményjáték
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Közösségi oldalak
Normál verzió Mobil verzió
S4Y Club Nyereményjáték